Pse kam nevojë për një Certifikatë SSL?

Gjithnjë e më shumë përdorues online, sot, mendojnë për sigurinë online dhe mbrojtjen e informacionit të ndjeshëm dhe privat të paraqitur në faqet e tyre.
Me certifikatë SSL, të dhëna të ndjeshme si numrat e kartës së kreditit ose të dhënat personale sigurohen me enkriptim 256 bit .
information-security

Siguri Informacioni

Transferim më i sigurtë i të dhënave duke ulur ndjeshem shanset e përgjimit
trust

Besim

Rrit besimin e klientëve sidomos në faqet e tregtisë elektronike dhe email
google-web-seo

SEO

E detyrueshme nga Google nëse doni një renditje më të mirë në motorr kërkimi
pci-compliance

Pajtueshmëri PCI

SSL kërkohet për pajtueshmërinë e PCI

Kurse më shumë se 30% nga shitësit fillestarë

Comodo Vendor1 vit2 vite3 vitePorosit
TrialFree---Bli
PositiveSSL€49.00€10€17€25Bli
PositiveSSL Wildcard€149€89€149€209Bli
PositiveSSL EV€149€99€160-Bli
EV SSL€250€150€250-Bli
GeoTrust Vendor1 vit2 vite3 vitePorosit
QuickSSL Premium€149€89€149€199Bli
QuickSSL Premium Wildcard€290€250€450€599Bli
TrueBusinessID€199€89€159€219Bli
TrueBusinessID Wildcard€499€399€650€860Bli
TrueBusinessID EV€299€190€300-Bli

firefox

Firefox

chrome

Chrome

safari

Safari

internet-explorer

Explorer

Supports 99.6% browsers, PC, Servers and most Mobile Devices