Enterprise File Synchronization & Sharing

Menaxhoni skedarët tuaj në një mënyrë më praktike
synchronize-with-internet

Sinkronizim i besueshëm

Organizoni skedarët në librari. Një librari mund të sinkronizohet në mënyrë të përzgjedhur në çdo pajisje. Sinkronizimi i besueshëm dhe efikas i skedarëve përmirëson produktivitetin tuaj.
password-files

Enkriptim skedaresh client-side

Libraritë mund të enkriptohen me një fjalëkalim të zgjedhur nga ju. Dosjet janë të koduara në pajisjen tuaj para se të ngarkohen. Administratori i sistemit nuk mund t'i shikojë skedarët.
group-files

Bashkëpunim ekipi

Ndaj në mënyrë të lehtë skedarë dhe dosje me anëtarët e ekipit tuaj. Kontrolli i lejeve, versionimi dhe njoftimi i aktivitetit e bëjnë bashkëpunimin të lehtë dhe të besueshëm.
building-files

Enterprise Ready

Integrimi AD / LDAP, sinkronizimi grupor, kontrolli i lejeve e bëjnë aplikacionin të gatshëm t'u shërbejë bizneseve.

Më shumë karakteristika

Menaxhim për përmbajtje të përbashkët


Mos harroni kurrë atë që keni ndarë me të tjerët. Ekziston një kategori e veçantë ku mund të gjeni të gjitha lidhjet, dosjet dhe skedarët që ndahen me të tjerët.

Wiki për librari dhe grupe


Krijo wiki-n tuaj për ekipin tuaj.

Kontroll versioni


Gjatësia e historisë mund të konfigurohet individualisht për çdo librari. Çdo skedar gjithashtu ka historinë e vet të versionit. Ekziston edhe një kosh për secilën bibliotekë ku përdoruesit mund të rimarrin skedarët e fshirë.

Ngarkoni automatikisht skedarët tuaj


Automatikisht sinkronizoni skedarët tuaj duke përdorur klientët tanë.

Datë skadimi dhe fjalëkalim për lidhje të përbashkëta


Mund të caktoni një datë skadimi dhe fjalëkalime për lidhjet e përbashkëta. Në këtë mënyrë vetëm njerëzit me të cilët besoni do të jenë në gjendje të përdorin skedarët tuaj.

Njoftime


Njoftimet ju mbajnë të përditësuar rreth librarive të reja ose skedarëve që janë të shpërndarë tek ju ose në një nga grupet tuaja.

Shkarkoni skedarët në masë


Ju mund të shkarkoni skedarë në masë, të kompresuar me format zip.

Administratorët mund të rikthejnë bibliotekat e fshira


Bibliotekat e fshira, që nuk janë më të dukshme për përdoruesit, mund të rikthehen me lehtësi nga administratori.

Skedarë të preferuar


Shënoni skedarët tuaj si të preferuar dhe i gjeni ata në një seksion të veçantë të aplikacionit.

Mbajtja e historise së librarive dhe skedarëve


Aplikimi ynë mban një histori të të gjitha versioneve të mëparshme të skedarëve dhe librarive. Ju mund të vendosni gjatësinë e historisë për sistemin e gjerë ose për secilën librari veç e veç.

Rivendos versionet e mëparshme me një klikim


Ju mund të rivendosni një version të mëparshëm të një skedari ose një librarie të tërë me një klikim. Aplikacioni ynë mban automatikisht të gjitha ndryshimet.

Shikim paraprak i skedarit


Imazhet, videot, dokumentet, tekstet, videot dhe skedarët PDF mund të shikohen në internet.

Shpërndarje vetëm për lexim


Ju mund të ndani libraritë, dosjet dhe skedarët me leje vetëm për lexim për të mbrojtur skedarët tuaj nga ndryshimet e padëshiruara.

Akses i skedareve nëpërmjet WebDAV / FUSE


Dosjet mund të aksesohen përmes WebDAV / FUSE.

Organizoni përdoruesit në grupe


Ju mund të krijoni grupe dhe të shtoni përdorues të tjerë në të njëjtin server si ata.

Ndani skedarët, dosjet dhe ë me grupe dhe përdorues


Dosjet dhe libraritë mund të ndahen me grupe dhe përdorues në të njëjtin server. Është e mundur të zgjedhësh te drejta për lexim ose për të lexuar dhe shkruar për secilën pjesë.

Pamje

Na kontaktoni për të marrë instancën tuaj private

Instanca publike do jetë online së shpejti.