Rreth Nesh

Enterprise Albania është një studio IT me qendër në Tiranë që ofron zgjidhje për individët dhe kompanitë.
Pas 4 viteve të freelancimit, një kompani e re lindi nga dëshira e madhe për të shërbyer me produkte të mrekullueshme dhe me zgjidhje të testuara plotësisht.
Klientët tanë janë të vendosur në të gjithë botën dhe qendrat tona të të dhënave ndodhen në Mbretërinë e Bashkuar, Itali, Gjermani dhe Francë.

Shërbimet

Vendndodhja

Ne punojmë këtu

  • Enterprise Albania
    Rruga At Zef Valentini, Tirana