Mundësuar nga GNU / Linux, ne ju ndihmojmë të largoheni nga Windows i shtrenjtë dhe i pasigurt

Serverët e Windows janë shumë të pasigurtë dhe të kushtueshëm. Pse nuk do të dëshironit t'i zëvendësonit ato me GNU / Linux që ka 0 tarifa licensimi?

Ne ofrojmë zgjidhjet e mëposhtme IT

 • Automation
 • Backup
 • Build and software organization tools
 • ChatOps
 • Client Management
 • Cloning
 • Cloud Orchestration
 • Cloud Storage
 • Code Review
 • Collaborative Software
 • Database Management
 • Configuration Management
 • Continuous Integration & Deployment
 • Control Panels
 • Deployment Automation
 • Distributed Filesystems
 • DNS
 • Editors
 • Identity Management
 • IT Asset Management
 • Log Management
 • Mail Clients
 • Mail Servers
 • Monitoring
 • Metric Collection
 • Network Configuration Management
 • Newsletter
 • NoSQL
 • Project Management
 • Relational DBMS
 • Security
 • Software Containers
 • Statistics
 • Ticketing systems
 • Troubleshooting
 • Virtualization
 • VPN
 • XMPP
 • Web Servers and Load Balancers
 • Wiki Software

Na kontaktoni

Na dërgoni një mesazh për të diskutuar idenë tuaj.