Një zgjidhje me kosto efektive dhe intuitive për kompaninë tuaj

Pa investime të kushtueshme në licencimin e shtrenjtë të softuerit ose abonimin mujor të zgjidhjeve SaaS, bizneset kanë një zgjidhje të përballueshme dhe intuitive për gjenerimin e më shumë të ardhurave.
contacts-marketing

Menaxhim i kontakeve

Aspekti më i rëndësishëm i përpjekjes suaj të automatizimit të marketingut fillon me njerëzit që po kontaktoni. Nëse ata janë vizitorë të panjohur ose kontakte të njohura, secila lidhje ju ofron inteligjencën që ju nevojitet për të ndërtuar marrëdhënie më të thella dhe për të ofruar më shumë vlerë kuptimplote.
Kontakte
Çdo vizitor anonim, i njohur ose klient; Kontakte të cilët mund të jenë në çdo fushë të rrugës blerëse.
Segmentim
Krijo filtra dhe lista që vendosin kontakte në grupe të ndryshme, duke ju lejuar të dërgoni mesazhe më të rëndësishme dhe të personalizuara.
Integrime
Bizneset përdorin sisteme dhe teknologji të shumta për të arritur qëllimet e tyre. Kontrollo dhe menaxho integrimet e panumërta për maksimizimin e tyre.
cycle-marketing

Menaxhimi i ciklit të klientëve

Që nga momenti që njihet nevoja, deri në momentin kur plotësohet nevoja dhe më tej, çdo prekje është shumë e rëndësishme. Kur merrni kohë për të kuptuar gjithë ciklin e blerjes së klientit dhe atribuoni aktivitetet e marketingut në secilin segment të udhëtimit blerës, do të keni mundësi të krijoni eksperienca relevante dhe me vlerë.
Planifiko
Përdorni kalendarin e marketingut për të planifikuar komunikimet e marketingut dhe për të mbajtur gjurmët e atyre që tashmë janë ekzekutuar.
Ekzekuto
Aktivizoni kontaktet tuaja menjëherë.
Vezhgo
Përdorni integrimet dhe qasjet e avancuara të ndjekjes për të monitoruar aktivitetin kudo në faqen tuaj të internetit dhe për të sjellë ato të dhëna në sistem.
multipage

Marketing me shumë kanale

Komunikoni me audiencën tuaj duke dërguar mesazhe të personalizuara që janë të lehta për t'u krijuar. Angazhimi i perspektivave tuaja me përmbajtje, brenda kanalit të duhur, do t'ju ndihmojë në grumbullimin e të dhënave më inteligjente, duke shtuar vlera më të mëdha dhe duke ndërtuar marrëdhënie më kuptimplota me klientët.
Email
Krijoni emaile profesionale në HTML dhe me pas shikoni statistikat në kohë reale në lidhje me atë email.
Social
Merrni informacione për kontaktet tuaja duke tërhequr të dhëna nga mediat sociale. Ndani mesazhet që krijoni në kanalet sociale.
Web & SMS
Dërgoni mesazhe me tekst dhe multimedia për kontakte të njohura. Shpërndajeni përmbajtjen përkatëse në faqen tuaj të internetit.
analytics-marketing

Raporte

Qëllimi i çdo iniciative të marketingut është rezultati. Rezultatet për klientin tuaj dhe rezultatet për biznesin tuaj. Ne besojme se çdo biznes, industri dhe fushatë kërkon inteligjence unike. Aktiviteti i blerësit nuk matet vetëm nga të dhënat që grumbullohen nëpërmjet raporteve, por matet edhe në lidhjet e gjata mes jush dhe klientëve tuaj.
Raporte Interaktive
Zgjidh grupet e të dhënave, shtoni filtrat e nevojshëm për të krijuar raporte me porosi. Tani raporti juaj është në dispozicion për të gjithë ekipin.
Dashboard
Vezhgo aktivitetin e ndjekur nga çdo fushatë, e-mail, kontakt, e të tjera.
Instanca Paralele
Faqja e personalizuar do ju lejojë të grumbulloni të dhëna dhe të ekzekutoni fushatat sipas rasteve të ndryshme.
trophy-marketing

Konvertimi

Çdo iniciativë marketingu është projektuar për të lëvizur kontaktet tuaja nga zbulimi, në vendim per t'u bere klienti juaj. Vëzhgoni çdo hap, duke shkaktuar komunikimin pasues në një mënyrë të qëllimshme. Pastaj, kur vlerësimi juaj tregon se momenti është i drejtë, krijoni thirrjen perfekte për veprim që do t'i kthejë kontaktet në klientë.
Scoring
Assign points based on demographic, firmographic or activity data. Trigger additional actions when a specific number of points are reached.
Nurturing
Drag and drop interface helps you build time based or activity triggered campaigns to deliver messages via email, SMS, social or web.
Call-to-Action
Easy to build forms that can be hosted on your website, landing page or email to capture additional information about your contacts.

Ne mund t'ju ndihmojmë nëse

- Ju keni cikle shitjesh të gjata dhe / ose komplekse
- Ju dështoni në caktimin e saktë të prioritetit për cdo kontakt
- Po kërkoni të automatizoni detyrat e përsëritura
- Po kërkoni sisteme vëzhgimi më të sakta
- Doni që ekipi i shitjeve dhe ekipi i marketingut të punojnë më afër dhe të ndajnë qëllime të përbashkëta
- Ju dëshironi të segmentoni më sakte kontaktet
- Ju dëshironi të perndiqni kontaktet që nuk janë kliente
- Nuk keni strategji marketingu