HOSTIM I PLOTE PER FAQEN TUAJ TE INTERNETIT

Suport 24/7 - Pa limit - 99.99% Uptime - Pa kontrate - Hostim pa limit per faqen tuaj te internetit
Ne kemi të gjitha tiparet që ju nevojitet për të ndërtuar dhe për të pritur faqen tuaj te internetit. Angazhimi ynë ndaj klientëve tanë shkon përtej thjesht hostimit të faqeve; Qëllimi ynë është t'i bëjmë ato të suksesshme.

Të gjitha planet përfshijnë

 • FREE SSDs- 20x Faster Hosting

 • FREE Premium Website Builder

 • Unlimited Disk Space

 • Unlimited Bandwidth

 • Unlimited Email Addresses

 • 1-click installs- Softaculous

 • Secure POP3/IMAP Email

 • Email Forwarding

 • SPAM Safe Protection

 • Email on any device

 • Easy to use cPanel

 • WordPress, Joomla, Drupal, and more

 • Forums (phpBB, vBulletin, etc)

 • Mailing Lists

 • Shopping Carts

 • Free Transfers Available

 • Temporary URL Provided

 • Progress Notifications

 • eCommerce

 • Unlimited Products

 • suPHP Encryption

 • Advanced Policy Firewall Protection

 • 99.99% Uptime Guarantee

 • No Setup Fees or Contracts

Planet

MERRNI PLANIN E BIZNESIT PËR VETËM 9 EURO PËR 40 POROSITE E ARDHSHME ME KODIN PROMO "ENT09". KLIKO KETU PER TE APLIKUAR ZBRITJEN

PERSONAL

7EUROMonth

Perfect for a single personal blog

 • 1 Addon Domain
 • FREE SSL Certificate
 • 3 GB SSD Storage
 • 10 GB Bandwidth
 • 3 Email Accounts
 • 3 MySQL Databases
 • 3 Subdomains