Program për menaxhimin e qendrave arsimore

nga Enterprise Albania

Aplikacioni ynë web përdoret nga të gjitha llojet e qendrave arsimore dhe përmban modulet e mëposhtme

 • Dashboard
 • Studentët
 • Menaxhimi i kursit

 • Punonjësit
 • Pagesat
 • Qendra e raporteve

 • Të drejtat e përdoruesve
 • Eksport në PDF / Excel
 • Statistika

Karakteristika

Faqja hyrëse

Kjo është faqja hyrëse. Studentët, punonjësit dhe administratorët do të identifikohen këtu.

Configuration

Countries

State / Province

Cities

Institute Info

Languages

National Holidays

Document Categorities

Nationality

Click on each one to modify settings.

dashboard-ecms

Dashboard

Në dashboard mund të menaxhoni mesazhet (të përgjithshme, për punonjësit ose studentët), njoftimet (të përgjithshme, për punonjësit ose studentët) dhe ngjarjet.
Mesazhet dhe shënimet mund t’u dërgohen studentëve, punonjësve ose të dyve. Ato gjithashtu mund të eksportohen në format PDF.
Kur klikoni në një datë në kalendar, mund të krijoni ngjarje. Ato do të kenë fillimin dhe datën e përfundimit, përshkrimin, llojin dhe statusin.
courses

Kurset

Ju do të menaxhoni kurset në skedën e menaxhimit të kurseve. Formati është: kurs – degë – seksion.

Shembull:
Anglisht -Beginner – A1

Ju gjithashtu mund të shikoni informacionin për çdo kurs.

Studentët

Moduli i studentëve përfshin shtimin, modifikimin, heqjen, kategorinë e pranimit, statusin dhe detajet e identifikimit.

Studentët kanë të drejta të kufizuara në sistem. Të drejtat janë dhënë nga administratori në Modulin e të Drejtave të Përdoruesit.

Ju mund të krijoni raport shumë të përshtatshëm dhe të orientuar drejt kërkimit për një student.

Informacioni i studentëve mund të eksportohet në format PDF ose Excel.

Importoni studentët në masë nga një skedar Excel.

Njihuni me performancën e çdo departamenti në çdo kohë

employees

Punonjësit

Moduli i punonjësve përfshin shtimin e punonjësve (detajet dhe dokumentet), menaxhimin, kategoritë, përcaktimin, departamentet dhe detajet e identifikimit.
Punonjësit kanë të drejta të kufizuara në sistem.
Të drejtat janë dhënë nga administratori në Modulin e të Drejtave të Përdoruesit.
Çdo informacion mund të eksportohet në format PDF dhe Excel.
fees

Tarifat

Moduli i Tarifave përfshin bankat, kategoritë e tarifave dhe mbledhjen.
Ju mund të eksportoni informacion në formatin PDF.

Qendra Raportuese

Moduli i statistikave ju jep informacion rreth institucionit tuaj. Ju mund të gjeneroni statistika të detajuara në formatin PDF dhe Excel. Dosja e gjeneruar mund të përfshijë detaje të cilat janë shumë të personalizueshme.

Ky modul përfshin historinë e hyrjes dhe statusin. Kjo është shumë e rëndësishme nëse doni të kontrolloni kohën e hyrjes së punonjësve tuaj dhe problemet e auditimit.

Kontrolloni demon për më shumë informacion.

Caktoni përgjegjësi të ndryshme për punonjës të ndryshëm

Reduktoni kohën e humbur, shpejtoni funksionet administrative dhe keni një mënyrë të lehtë për të kontrolluar problemet

Të drejtat e përdoruesit

Ky modul përfshin redaktimin e roleve dhe menaxhimin e lejeve për përdoruesit. Për shembull, mund të keni vetëm një punonjës për të menaxhuar studentët ose një tjetër për të mbledhur pagesat.

Lejet dhe rolet u shtohen përdoruesve.

Ju keni shumë opsione dhe çdo gjë është e modifikueshme.

Aplikacioni ynë është i përshtatshem

Kjo do të thotë që mund ta përdorni në një desktop, laptop, tabletë dhe celular

Çfarë na bën të ndryshëm

Dizenjimi

 • Responsive
 • Ngjyra të lehta
 • Praktik

Funksionaliteti

 • Module të plota
 • Modulet mund të caktivizohen
 • Cdo punonjës ka llogari
 • Statistika
 • Role dhe të drejta
 • Aplikacione mobile (planifikuar)
 • Ne do ta hostojmë, menaxhojmë dhe kujdesemi për aplikacionin.
 • Eksporto dhe importo informacion në PDF dhe Excel.

Siguria

 • Certifikatë SSL/TLS
 • Sistem i enkriptuar
 • Rolet dhe të drejtat të integruara
 • Ruajtje të databases
 • Server i fuqishem

Të tjera

 • Suport virtual (telefonata dhe email)
 • Dokumentacion
 • Cmimi është dinamik
Sa kushton?

Prioriteti ynë është krijimi i marrëdhënieve pozitive me klientët tanë. Kjo është arsyeja pse çmimet janë dinamike.

Cfarë nevojitet?

Të gjitha aplikacionet tona do të organizohen dhe mirëmbahen nga ne. Ju do të keni nevojë vetëm për një pajisje të thjeshtë që ka një shfletues të instaluar (google chrome, mozilla firefox etj.).

Eshte kontrata e detyrueshme?

Jo, kontrata nuk eshte e detyrueshme.

Ku ndodhen serverat tuaj?

Serverat tanë ndodhen në Britani të Madhe, Gjermani, Francë dhe Itali.

A merrni sugjerime për produktet tuaja?

Po, por nëse keni nevojë për një modul të shpejtë, ju duhet të paguani ekipin e zhvillimit për ta shtuar atë. Programimi i personalizuar nuk është falas.

Si bëhet pagesa?

Ne pranojmë Paypal, karta krediti/debiti dhe bitcoins.