Faqe interneti për individë dhe kompani

Është koha për të marrë seriozisht se si duket biznesi juaj në internet. Mos humbni kohën tuaj në produkte të paplota dhe filloni ndërtimin e faqes tuaj të internetit me ne. Ju do të bini në dashuri në shikim të parë. Në mënyrë të mrekullueshme dhe shumë të shpejtë ne do të krijojmë çdo gjë që ju dëshironi! Ne mund të ndihmojmë!
website-creative-color

Kreative

website-retina-color

Retina

website-money-color

Çmime të përballueshme

website-technical-support-color

Mbështetje e plotë

Karakteristika

responsive-devices

Responsive

customer

Përdorim i lehtë

browsers

Ngjyra të pakufizuara

multipage

Multi-faqëshe

analytics

SEO

multimedia

Multimedia

map

Harta

chat

Livechat

contact-form

Formë kontakti

blogging

Blog

poll-symbol-on-black-square-with-rounded-corners

Sondazhe

like

Rrjete sociale

presentation

Trajnim

newsletter

Buletin informativ

ads

Rreklama

smartphone

Pershtatet me celular

Faqe për të gjitha Industritë

Ne i ndihmojmë kompanitë të modernizojnë dhe të automatizojnë përpjekjet e tyre të marketingut online. Nga faqet e gjenerimit të klientëve, në marketing me email, ekipi ynë do të punojë me ju për të krijuar një prezencë qe konkurrentët tuaj duhet të shqetësohen!

Ne mund të menaxhojmë faqen tuaj te internetit për ju

PLANET

 • Perditesime kodi

 • Mbrojtje nga sulmet

 • Backups

 • Hapesire

 • Certifikate SSL

 • CDN

 • SEO

 • Suport

 • Livechat app

 • Shtimi i karakteristikave

 • RIdizenjim

 • Integrime

PRO

 • Po

 • Po

 • Po

 • Pa limit

 • Po

 • Po

 • Bazik

 • Email

 • Jo

 • Jo

 • Jo

 • Jo

Na kontaktoni

Na dërgoni një mesazh për të diskutuar idenë tuaj.